Despre noi

MARGAS INSTAL – NOI SUNTEM SOLUTIA CONFORTULUI TAU!

Cu o experienta de peste 15 ani, compania MARGAS INSTAL ofera cu profesionalism echipamente si servicii in domeniul instalatiilor de incalzire in pardoseala, incalzire / racire pereti si plafoane si pompe de caldura geotermale.

Cu o echipa de oameni foarte bine pregatiti, MARGAS INSTAL a devenit in prezent unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul instalatiilor. Ne dezvoltam in permanenta aria produselor si serviciilor oferite si incercam sa avem o acorperire cat mai mare la nivel national, prin crearea de noi parteneriate, astfel ca dvs sa va puteti bucura de o experienta unica la nivel de calitate si confort.

Odata cu inceperea activitatii, principalul nostru obiectiv a fost acela de a asigura CALITATE PREMIUM pentru echipamentele si serviciile oferite clientilor, astfel incat toate ofertele noastre sunt construite in jurul unor producatori de renume.

Odata cu cresterea necesarului energetic, devine obligatoriu sa cautam in permanenta solutii inovatoare si sa aducem in atentia clientilor nostri cele mai noi tehnologii si aplicatii privind utilizarea resurselor energetice neconventionale, luand in considerare necesitatea de a oferi solutii cat mai ecologice, moderne si fiabile vremurilor in care traim.

Un sfat bun reprezinta primul pas pe care il faceti in alegerile dvs iar sfatul nostru este sa lucrati cu profesionisti! Vom raspunde tutror intrebarilor, vom proiecta impreuna necesarul de incalzire pentru locuinta dvs si veti avea garantia celor mai bune solutii, adaptate nevoilor dvs!