Echipamente

Pentru orice activitate derulata in cadrul fiecarui proiect, oamenii nostri sunt foarte importanti in standardele de inalta calitate pe care ni le propunem pentru serviciile prestate, fie ca este vorba de oferirea unei informatii, de o vizita la beneficiar, de executia unei lucrari de montaj, de efectuarea unei revizii sau a unei reparatii la o instalatie etc.

In acest sens ne-am asigurat ca acestia beneficiaza de training periodic pentru completarea si actualizarea nivelului de cunostinte in domeniu, echipamente moderne de lucru (truse de scule imbunatatite si completate permanent in functie de cele mai noi aparitii dpdv tehnic, aparatura de ultima ora pentru eficientizarea activitatii si scurtarea timpilor de executie, masini foarte bine dotate cu unelte specifice acestui domeniu etc), echipamente de protectie (salopeta, manusi, casca de protectie etc) si atestare profesionala.

Oamenii nostri sunt prima impresie pe care vi-o faceti dvs in calitate de potential client, partener, colaborator, concurent sau client final. Vrem sa fim siguri ca aceasta va fi una pozitiva si ca veti intelege ce inseamna calitatea serviciilor pentru noi.