Montaj/Instalare

montaj - instalare 1Atunci cand trebuie sa instalati o incalzire in pardoseala, aveti o singura sansa de a o face in mod corect. Dupa turnarea sapei si finalizarea pardoselii (gresie, marmura, mocheta, parchet etc) trebuie sa luati in calcul faptul ca orice problema ivita ulterior, va presupune costuri suplimentare, daca o incalzire in pardoseala nu a fost montata corect.

Sfatul nostru este sa apelati la profesionisti pentru instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala, cu calificari in domeniu, cu experienta in practica instalarii acestor sisteme, care sa demonstreze competitivitate in ultimile produse si tehnologii aparute pe piata.

Compania noastra asigura servicii specializate de instalare si montaj pentru toate echipamentele funizate, fie ca vorbim de sisteme de incalzire in pardoseala, pompe de caldura, centrale termice, statii dedurizare, panouri solare si nu numai.

Pentru realizarea unor instalatii cu functionalitate ireprosabila si cu durata mare de viata, noi folosim doar materiale si tehnologii moderne de executie. Personalul nostru este scolarizat periodic si echipat cu mijloace moderne de lucru.